Ge­bak­ken fruit met room­ijs

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 385 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Banaan pellen en in plakjes snijden. Ananas en lychees laten uitlekken, siroop opvangen. Banaan, ananas en lychees in ovenschaal leggen. Pecannoten grofhakken en mengen met bruine suiker. Boter in kleine klontjes snijden. Van siroop 4 el over fruit scheppen. Notenmengsel erover strooien en klontjes boter erover verdelen. Schaal in midden van oven in 15 min. bruin laten kleuren. Gebakken fruit serveren met bol roomijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.