Tro­pisch toe­tje

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal het ijs uit de vriezer.
  2. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Doe de ananas in een kom en pureer de ananas met een staafmixer. Meng er ongeveer 6 eetlepels van het ananassap door, zodat een saus ontstaat (de rest van het sap kun je lekker opdrinken).
  3. Snij de bounty's in kleine stukjes. Meng de bountystukjes door het ijs. Pak een ijsschep en verdeel het ijs over vier schaaltjes. Schenk de ananassaus erbij en versier je toetje met de vlokken. Meteen opeten!
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.