In port ge­ma­ri­neer­de ker­sen met li­moen-mas­car­po­ne

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kersen marineren in port en 2 el suiker. In droge koekenpan pistachenootjes licht roosteren. Laten afkoelen en nootjes fijnhakken. Citroen en limoen schoonboenen en schillen raspen. Limoen uitpersen. In kom slagroom opkloppen met 2 el suiker. Mascarpone losroeren met rasp en limoensap. Slagroom erdoor mengen en eventueel extra suiker toevoegen. Kersen met port over vier coupes verdelen. Mascarpone erop scheppen en pistachenootjes erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.