An­dij­vie­s­a­la­de met knof­look­crou­tons

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip in reepjes snijden. Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees. Met scherp mesje partjes tussen vliesjes uitsnijden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Andijvie, paprika, kip, sinaasappel, croutons en dressing door elkaar scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Salade garneren met bosui en met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.