An­dij­vie­s­a­la­de met gor­gon­zo­la

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de andijvie in een schaal. Halveer de pruimen, verwijder de pit en snijd de helften doormidden. Voeg toe aan de andijvie en schep om.
  2. Verhit 2 el olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep regelmatig om. Maak ondertussen een dressing van de honing, azijn, 3 el olie en peper en zout.
  3. Voeg de champignons en Gorgonzola toe aan de andijviesalade en schep om met de dressing. Lekker met gegrilde kipfilet en stokbrood.
video

Steen­fruit snij­den

Instructievideo - 01:10 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.