Spaan­se wraps

Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé!

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht Viva España! Deze tomatenwraps vul je onder andere met paprika en chorizo. Olé! 4 personen
2 67

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes. Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
  2. Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomaten en de mix (uit pak) toe en warm 2 min. mee.
  3. Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en de dipsaus (uit pak).
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 18-19

Spaanse wraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaan­se wraps

1
1
  • 250 g chorizo (worst)

Verwijder het vel van de chorizoworst en snijd de worst in reepjes.

2
2
  • ½ krop ijsbergsla
  • 1 paprika groen/rood/geel
  • 1 ui

Snijd de sla en de paprika's in reepjes. Snijd de ui in ringen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

3
3
  • 2 vleestomaten

Snijd de tomaten in blokjes.

4
4
  • 3 el olijfolie

Fruit de ui in de olie in een braadpan 1 min. Voeg de chorizo en de paprika toe en bak 2 min. mee.

5
5
  • 420 g Spaanse mix met dipsaus

Voeg de tomaten en de mix (uit pak) toe en warm 2 min. mee.

6
6
  • 520 g tomatenwraps

Verwarm de wraps in de magnetron. Vul de wraps aan tafel met de sla, chorizomengsel en de dipsaus (uit pak).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.