Mexi­caan­se wraps met kip, kid­ney­bo­nen en pa­pri­ka

Met crème fraîche en koriander als finishing touch.

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Met crème fraîche en koriander als finishing touch. 4 personen
3 62

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes. Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.
  2. Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.
  4. Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.
  5. Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.510 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box week 36 2016

Mexicaanse wraps met kip, kidneybonen en paprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se wraps met kip, kid­ney­bo­nen en pa­pri­ka

1
1
  • 2 rode uien

Maak de uien schoon, halveer ze en snijd in reepjes.

2
2
  • 1 zak paprikamix

Was de paprika’s, halveer ze, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

3
3
  • 15 g koriander

Haal de blaadjes van de takjes koriander en snijd grof.

4
4
  • 4 el arachideolie
  • 400 g kipfiletblokjes
  • 40 g fajita seasoning mix

Verhit de olie in de hapjespan en bak de ui, paprika, kip en fajitamix 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

5
5
  • 400 g kidneybonen

Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet, voeg toe aan de kip en verwarm 3 min.

6
6
  • 8 wraps

Verwarm ondertussen de wraps 1 min. in de magnetron.

7
7
  • 200 g ijsbergsla
  • 200 g crème fraîche

Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de crème fraîche erover en bestrooi met de koriander. Rol op en snijd schuin door. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.