Spi­na­zie­pan­nen­koe­ken met hüt­ten­kä­se

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.