Braad­worst­scho­tel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 665 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Aardappelen schoonboenen en in parten snijden. In ovenschaal doen en mengen met rozemarijn, paprikapoeder en 3 el olie. Aardappelen in midden van oven in 35 min. gaarbakken. Af en toe omscheppen. Braadworst voorzichtig doormidden snijden en in lengte halveren. Braadworst na 15 min. door aardappelen scheppen en meebakken. Intussen sla schoonmaken en in stukken scheuren. Dressing roeren van rest van olie en azijn. Tomaatjes wassen en halveren. Sla mengen met tomaatjes en dressing. Aardappel-braadworstschotel serveren met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.