To­nijn­wrap met avo­ca­do

Perfecte combinatie op tortilla: tonijnsalade en avocado met fricandeau en bosuitjes.

(227)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Perfecte combinatie op tortilla: tonijnsalade en avocado met fricandeau en bosuitjes. 2 personen
3 227

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper en zout.
  2. Verhit de grillpan. Bestrijk de tortillawraps dik met de tonijnsalade. Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de fricandeau, avocado, bosuitjes en rucola over de tonijnsalade. Druppel ⅓ van de olie over de rucola.
  3. Rol de tortilla's stevig op en bestrijk de buitenkant met de rest van de olie. Leg de wraps op de vouwnaad in de grillpan en grill in 2-3 min. lichtbruin, keer halverwege.
video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 53 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 970 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Tonijnwrap met avocado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­nijn­wrap met avo­ca­do

1
1
  • 1 avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

Avocado schillen

Instructievideo

00:46 min.

2
2
  • 1 el citroensap

Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel met het citroensap en breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 2 tortillawraps
  • 125 g tonijnsalade

Verhit de grillpan. Bestrijk de tortillawraps dik met de tonijnsalade.

4
4
  • 2 bosuitjes
  • 8 plakjes fricandeau
  • 30 g rucola
  • 1 el olijfolie

Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de fricandeau, avocado, bosuitjes en rucola over de tonijnsalade. Druppel de olie over de rucola.

5
5
  • 2 el olijfolie

Rol de tortilla's stevig op en bestrijk de buitenkant met de olie.

6
6

Leg de wraps op de vouwnaad in de grillpan en grill in 2-3 min. lichtbruin, keer halverwege.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.