Vic­to­ria­baars met pe­ter­se­lie-pes­to

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.