Mexi­caan­se ri­sot­to met cer­ve­laat­worst

(107)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 107

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.