War­me roer­bak­sa­la­de met hüt­ten­kä­se

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dressing roeren van 6 eetlepels olie, citroensap en hüttenkäse. Knoflook erboven uitpersen en op smaak brengen met zout en peper. In braadpan of wok rest van olie verhitten. Krieltjes in ca. 6 minuten bijna gaarbakken. Groentemix door krieltjes scheppen en ca. 6 minuten op hoog vuur roerbakken. Gehaktballetjes door groentemengsel scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Dressing door de salade mengen. Gerecht over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.