Mie met var­kens­vlees en groe­ne groen­ten

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok olie verhitten. Varkensvleesreepjes bestrooien met zout en peper en in ca. 4 minuten bruinbakken. Intussen mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groentemix toevoegen aan vlees en volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Op smaak brengen met zout, peper en oestersaus. Mie serveren met vlees-groentemengsel en kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.