Roer­bak­noe­dels met ly­chees

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu 3 min. Voeg de groentemix toe en bak 2 min. mee.
  2. Laat de lychees uitlekken. Voeg de chilisaus en de lychees toe aan het groentemengsel en schep om.
  3. Leg de noedels in een vergiet en giet kokend water eroverheen. Schep de noedels vervolgens door het groentemengsel en laat het gerecht verwarmen.

serveertip:

Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Roerbaknoedels met lychees

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer­bak­noe­dels met ly­chees

1
1
  • 4 el zonnebloemolie
  • 360 g roerbaktofu
  • 400 g Chinese groentemix

Verhit de olie in een wok. Roerbak de tofu 3 min. Voeg de groentemix toe en bak 2 min. mee.

2
2
  • 1 blik lychees
  • 6 el zoete chilisaus

Laat de lychees uitlekken. Voeg de chilisaus en de lychees toe aan het groentemengsel en schep om.

3
3
  • 300 g straight to wok noodles

Leg de noedels in een vergiet en giet kokend water eroverheen. Schep de noedels vervolgens door het groentemengsel en laat het gerecht verwarmen.

serveertip:

Lekker met kroepoek.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.