Ta­co­sla

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal het rooster uit de oven en verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Spoel de rozijnen af in een vergiet en doe de maïs erbij. Laat alles goed uitlekken.
  2. Leg de tacoschelpen op het ovenrooster. Doe ovenwanten aan en schuif het rooster in de oven. Laat de schelpen in ongeveer 5 minuten warm worden.
  3. Schep ondertussen de maïs, rozijnen en wortel door elkaar. Doe ovenwanten aan en haal de schelpen uit de oven.
  4. Vul de warme tacoschelpen met de salade. Geef de yoghurtmayonaise en de curry er apart bij in een blaadje sla. Dat ziet er leuk uit. Verdeel de kaas en cashewnoten over de schelpen. Serveer er patat bij.

Tip:

Wil je geen kant-en-klaar geraspte worteltjes gebruiken? Rasp ze dan zelf. Je kunt de sausjes natuurlijk ook ín de schelpen scheppen. Dan zakken ze lekker helemaal in de 'Tacosla'.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Patat met...

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.