Tor­tel­li­ni met cham­pig­non­saus

Pittige pasta met romige saus en verse peterselie.

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Pittige pasta met romige saus en verse peterselie. 4 personen
3 114

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Meng de sla en dressing. Knip de peterselie boven de saus fijn. Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 585 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Tortellini met champignonsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tor­tel­li­ni met cham­pig­non­saus

1
1
  • 375 g tortellini met kaasvulling

Kook de tortellini's volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 250 g kastanjechampignons

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.

3
3
  • 25 g boter
  • 350 g kipfiletblokjes

Verhit de boter in een braadpan. Bak de kip in ca. 7 min. rondom bruin.

4
4

Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee.

5
5
  • 60 g mix voor champignonsaus
  • 500 ml kraanwater

Voeg de mix en het water toe en breng het geheel aan de kook.

6
6
  • 200 gemengde sla
  • 4 el dressing originale

Meng de sla en dressing.

7
7
  • 15 g verse peterselie

Knip de peterselie boven de saus fijn.

8
8

Schep de tortellini door de saus. Breng pittig op smaak met (versgemalen) zwarte peper. Serveer met de salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.