Exo­ti­sche vruch­ten­bowl

Feestje? Maak eens bowl van deze vruchten. Tropisch lekker!

  • drankje zonder alcohol
  • 8 personen
  • 200 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje zonder alcohol Feestje? Maak eens bowl van deze vruchten. Tropisch lekker! 8 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ananas in de lengte in vieren. Verwijder de schil en de harde kern. Snijd de ananas in stukjes. Halveer de mango langs de pit, schil en snijd in blokjes. Schil de papaja, halveer, schep de pitjes eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de limoenen uit. Schil de kiwi's, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in plakjes. Pel de bananen en snijd in plakjes.
  2. Meng het fruit in een bowlschaal met limoensap en limonadesiroop en laat afgedekt in de koelkast 1 uur marineren. Pluk de muntblaadjes van de takjes en snijd fijn. Schenk de Spa & Fruit over het fruit en garneer de bowl met munt.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 0 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Exotische vruchtenbowl

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Exo­ti­sche vruch­ten­bowl

1
1
  • 1 ananas

Snijd de ananas in de lengte in vieren. Verwijder de schil en de harde kern. Snijd de ananas in stukjes.

2
2
  • 1 mango
  • 1 papaja

Halveer de mango langs de pit, schil en snijd in blokjes. Schil de papaja, halveer, schep de pitjes eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes.

3
3
  • 2 limoenen
  • 3 kiwi's
  • 2 bananen

Pers de limoenen uit. Schil de kiwi's, snijd in de lengte in vieren en vervolgens in plakjes. Pel de bananen en snijd in plakjes.

4
4
  • 1 dl vruchtenlimonadesiroop mango-lemon

Meng het fruit in een bowlschaal met limoensap en limonadesiroop en laat afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.

5
5
  • ½ zakje verse munt
  • 1½ liter Spa lemon cactus

Pluk de muntblaadjes van de takjes en snijd fijn. Schenk de frisdrank over het fruit en garneer de bowl met munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.