Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)

Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!

575 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

13 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 ˚C en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Hak ondertussen de noten grof. Rasp 80 g emmentaler (per 6 personen) en meng met de crème fraîche, mosterd en het water, breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaaltje en bestrooi met de noten.

  3. Snijd de komkommers in de lengte in vieren en halveer de paprika’s. Snijd het brood in plakjes. Verdeel de kaasnotendip, groente, gruyère, de rest van de emmentaler, het stokbrood, de druiven en picos over een plank.

Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)

Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel