Kip cashew uit de slowcooker

De gouden smaakcombi van kip en cashew werkt ook in de slowcooker. Naast cashew proef je paprika, soja, oestersaus en wat pit van chilivlokken. Lekker met rijst.

650 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 3 uur wachten

licht pittig

15 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in parten en de knoflook fijn. Maak de paprika schoon en snijd in stukken van 1 cm. Snijd ⅔ van de bosui in stukken van 3 cm.

  2. Snijd de kip in stukken van 3 cm en schep om met de maizena. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip in 3 min. rondom bruin.

  3. Meng ondertussen de sojasaus met de oestersaus, rijstazijn, honing, knoflook, gemalen gember en chilivlokken tot een dressing.

  4. Verdeel de kip en paprika over de bodem van de slowcooker en schenk de dressing erover. Doe de deksel op de pan van de slowcooker en laat op de lage stand in 3 uur gaar worden. Voeg de laatste 30 min. de cashewnoten toe.

  5. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd de rest van de bosui in ringetjes en bestrooi over de kip cashew. Serveer met de rijst.

Kip cashew uit de slowcooker

De gouden smaakcombi van kip en cashew werkt ook in de slowcooker. Naast cashew proef je paprika, soja, oestersaus en wat pit van chilivlokken. Lekker met rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel