Bief­stuk met cas­hew­no­ten in oes­ter­saus

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 395 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(139)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 139

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de sojasaus, sesamolie, sherry en maizena in een kom. Schep de biefstuk erdoor en laat 20 min. marineren.
  2. Verhit een wok, schenk de zonnebloemolie erin en wacht tot de olie gaat walmen. Neem de biefstuk uit de marinade en laat even uitlekken. Bewaar de marinade. Roerbak de biefstuk 4 min. in de wok en laat uitlekken in een vergiet. Schenk de helft van de zonnebloemolie in een hittebestendige kom, deze olie wordt niet meer gebruikt.
  3. Roerbak de gember in dezelfde wok 1 min. op matig vuur. Voeg de marinade en oestersaus toe en breng aan de kook. Schep de biefstuk, bosui en cashewnoten erdoor en verwarm al omscheppend nog 2 min. Lekker met witte rijst en geroerbakte paksoi.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: China

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.