Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm

Deze gevulde eitjes met avocadocrème en gerookte zalm lijken wel cadeautjes. En er is genoeg voor iedereen. Een betoverend begin!

135 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren hard. Pel de kapjes er voorzichtig af, zorg dat de schalen heel blijven. Haal met een theelepel het ei eruit.

  2. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil van de helft van de limoen en pers de hele vrucht uit. Snijd de peterselie grof (houd een paar blaadjes achter voor garneren). Schil de avocado en verwijder de pit. Doe de eieren, avocado, peterselie, uienpoeder, 1⁄4 tl limoenrasp en 1 el limoensap (per 4 personen) in de hoge beker en pureer met de staafmixer glad. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in de spuitzak.

  3. Spuit de eierschalen goud met de goudspray en zet in de eierdoppen. Snijd de zalm in kleine stukjes. Vul de eierschalen met avocadocrème. Leg op elk eitje wat zalm en een schepje zalmeitjes. Garneer met peterselie en bestrooi met de chilivlokken.

Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm

Deze gevulde eitjes met avocadocrème en gerookte zalm lijken wel cadeautjes. En er is genoeg voor iedereen. Een betoverend begin!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Gevuld ei met crème fraîche en dille20 min.
Gevuld eitje met avocadocrème en gerookte zalm20 min.
Roze gevulde eieren 15 min.

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel