Salade met rabarber, geitenkaas en spekjes

Rabarber: roze van buiten, wit van binnen. Rauw doet 'ie het fantastisch in deze salade.

295 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(9)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak hierin de spekjes op middelhoog vuur 5 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Maak de rabarber schoon en schaaf met een dunschiller in lange linten. Was de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appel met schil vervolgens in heel dunne plakjes. Meng de olijfolie, honing en balsamicoazijn tot een gladde dressing. Voeg toe aan de rabarber en appel en laat 5 min. staan.

  3. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Meng de bosui en de sla voorzichtig door de rabarber-appelsalade. Breng op smaak met peper. Leg de plakjes geitenkaas erop en bestrooi met de gebakken spekjes.

Wat vond je van dit recept?

Salade met rabarber, geitenkaas en spekjes

Rabarber: roze van buiten, wit van binnen. Rauw doet 'ie het fantastisch in deze salade.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig