Ei koken

Ei koken: hoe lang? Zacht of hard gekookt? Of er tussen in? In dit recept vertellen we je precies het hoe en wat.

75 kcal

10 min. bereiden

4.2/5

(24)

Ingrediënten

Aantal porties

December 2019 - December 2019

Aan de slag

  1. Breng een pan met water aan de kook. Leg de eieren met behulp van een schuimspaan in het kokende water. Kook voor een zachte dooier 5,5 min. voor een halfzachte dooier 6,5 min. en voor een hardgekookt ei 10 min.

  2. Schep de eitjes met een lepel in een vergiet en spoel met koud stromend water om ze te laten schrikken. Zo koken de eieren niet door.

Wat vond je van dit recept?

Ei koken

Ei koken: hoe lang? Zacht of hard gekookt? Of er tussen in? In dit recept vertellen we je precies het hoe en wat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig