Cris­py bur­gers

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 10 stuks
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • prikkers met vlaggetje
  • gekleurde servetten
  • koekenpan met anti-aanbaklaag

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng het gehakt met de kipkruiden en kneed het goed door elkaar. Maak 10 gelijke balletjes van het mengsel en druk ze een beetje plat.
  2. Verhit de boter in de koekenpan. Bak de miniburgers ongeveer 4 minuten aan iedere kant.
  3. Snij de broodjes open en besmeer ze met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kalkoenburgers op de broodjes en doe er lekker veel curryketchup op.
  4. Leg op iedere burger 2 chips en zet de bovenkant van het broodje erop. Prik de vlaggetjes door de tomaatjes en zet ze op de broodjes.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 213 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.