Me­di­ter­ra­ne 'bur­gers'

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen en ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en hamburgers in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Hamburgers uit pan nemen en warmhouden. In rest van braadvet uienringen in ca. 3 minuten glazig bakken. Ratatouille toevoegen en meeverwarmen. Ciabatta's halveren en opensnijden. Helften besmeren met kruidenketchup. Beleggen met hamburgers en groentemengsel. Bestrooien met kaas en dichtklappen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.