Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

585 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM - Mini magazine DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Aan de slag

  1. Snijd de knoflook fijn. Schil de winterpeen. Snijd de peen en courgette in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak op middelhoog vuur 3 min. of tot het gehakt rul is. Voeg de saus en peen toe en stoof het gerecht in 15 min. met de deksel op de pan gaar. Voeg de laatste 8 min. de courgette toe. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erop.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig