Laag­jes­ont­bijt met Hütten­käse en gra­no­la

Dat is nog eens een luxe ontbijtje op bed! Maar pssstt: het is zó gemaakt.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt Dat is nog eens een luxe ontbijtje op bed! Maar pssstt: het is zó gemaakt. 4 personen
3 3

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 glazen of coupes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de banaan in plakjes, houd wat plakjes achter voor garnering. Houd ook wat bosbessen achter voor de garnering.
  2. Verdeel eerst de fruitspread over de glazen. Verdeel achtereenvolgens 2 el granola, de helft van de Hüttenkäse, de banaan, bosbessen, de rest van de Hüttenkäse en de rest van de granola.
  3. Garneer met de achtergehouden plakjes banaan en bosbessen.

bewaartip:

Dit heerlijke gerecht kun je ook meenemen voor onderweg. Maak het in een weckpot of mooie jampot. Ziet er meteen nóg verleidelijker uit. En voor een groter gezelschap reken je het in één tel om naar meer personen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 15 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 9 2016

Laagjesontbijt met Hüttenkäse en granola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laag­jes­ont­bijt met Hütten­käse en gra­no­la

1
1
  • 2 bananen

Snijd de banaan in plakjes, houd wat plakjes achter voor garnering. Houd ook wat bosbessen achter voor garnering.

2
2
  • 300 g biologische fruitspread bosvruchten

Verdeel eerst de fruitspread over de glazen.

3
3
  • 8 el granola
  • 800 g hüttenkäse
  • 300 g bosbessen

Doe achtereenvolgens 2 el granola, de helft van de Hüttenkäse, de banaan, bosbessen, de rest van de käse en de rest van de granola in de glazen.

4
4

Garneer met de achtergehouden plakjes banaan en bosbessen.

bewaartip:

Dit heerlijke gerecht kun je ook meenemen voor onderweg. Maak het in een weckpot of mooie jampot. Ziet er meteen nóg verleidelijker uit. En voor een groter gezelschap reken je het in één tel om naar meer personen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.