Yog­hurt­ma­ri­na­de met ba­ha­rat

Heerlijk frisse marinade op z'n Arabisch.

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Heerlijk frisse marinade op z'n Arabisch. 4 personen
5 2

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de baharat met de yoghurt tot een marinade. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Meng de marinade door 400 g kipdijfilet. Laat minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Gril in ca. 10 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig.

combinatietip:

Lekker bij kip en vis.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 110 mg
Tags
Ook te zien in

Yoghurtmarinade met baharat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Yog­hurt­ma­ri­na­de met ba­ha­rat

1
1
  • 1 el baharat (Euroma Original spices by Jonnie Boer)*
  • 100 ml yoghurt

Meng de baharat met de yoghurt tot een marinade. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Meng de marinade door 400 g kipdijfilet. Laat minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Gril in ca. 10 min. gaar op de barbecue. Keer regelmatig.

combinatietip:

Lekker bij kip en vis.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.