In­di­a­se cur­ry met bief­stuk­punt­jes

Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel.

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel. 4 personen
3 29

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Kook ondertussen de bloemkool en broccoli in een ruime pan kokend water in 5 min. beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes met de specerijenmix van de 2-step curry 2 min. Voeg de saus van de 2-step curry en de kokosmelk toe en verwarm nog 5 min. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Schep de helft van de bos ui door de rijst.
  3. Serveer de curry met de rijst en de groenten. Garneer met de rest van de bosui.

combinatietip:

Lekker met geroosterd amandelschaafseL

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 62 mg
  • vezels 6 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 4 2016

Indiase curry met biefstukpuntjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se cur­ry met bief­stuk­punt­jes

1
1
  • 300 g basmatirijst

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

2
2
  • 700 g bloemkool & broccoli

Kook ondertussen de bloemkool en broccoli in een ruime pan kokend water in 5 min. beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

3
3
  • 2 el arachideolie
  • 300 g biefstukpuntjes
  • 360 g 2-step curry balti

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes met de specerijenmix van de 2-step curry 2 min.

4
4
  • 400 ml kokosmelk

Voeg de saus van de 2-step curry en de kokosmelk toe en verwarm nog 5 min.

5
5
  • 3 bosuitjes

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Schep de helft van de bosui door de rijst.

6
6

Serveer de curry met de rijst en de groenten. Garneer met de rest van de bosui.

combinatietip:

Lekker met geroosterd amandelschaafseL

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.