Sal­sa ro­ja

Waaghalzen dippen hun nacho's in deze pittige salsa. Lekker veel smaak!

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht Waaghalzen dippen hun nacho's in deze pittige salsa. Lekker veel smaak! 4 personen
3 18

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de tomaten in kwarten en doe in een kom. Pers de knoflook erboven. Snipper een rode ui. Snijd de paprika in blokjes. Voeg allebei toe aan de tomaat. Breng op smaak met de azijn, tabasco en zout.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 100 mg
  • vezels 1 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Salsa roja

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sal­sa ro­ja

1
1
  • 200 g cherrytomaten aan de tak

Snijd de tomaten in kwarten en doe in een kom.

2
2
  • ½ teen knoflook

Pers de knoflook erboven.

Knoflook snijden

Instructievideo

00:57 min.

3
3
  • 1 rode ui
  • 2 gegrilde rode paprika's

Snipper een rode ui. Snijd de paprika in blokjes. Voeg allebei toe aan de tomaat.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

4
4
  • 2 el rodewijnazijn
  • 2 tl tabasco

Breng op smaak met de azijn, tabasco en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.