Pittige yoghurtdressing
De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven.
60 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
3 el
1 el
1 el
4 tl
1 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2015 nr. 05 - Vers van het land
Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
- bewaartipDe dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.
- combinatietipLekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.
Pittige yoghurtdressing
De perfecte dressing om je salade wat meer pit te geven.

1 portie
60 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een kommetje de yoghurt, ketchup, het citroensap en Franks's Redhot original saus met het water tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
bewaartip:De dressing is afgesloten in de koelkast 3 dagen houdbaar.
combinatietip:Lekker bij salades met garnalen of gamba’s of bij een Mexicaanse salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
3 el milde yoghurt
1 el ketchup
1 el citroensap
4 tl RedHot original pepersaus
1 el kraanwater




