Babyhutspot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)

Dit winterse hapje is zó gemaakt wanneer je zelf ook hutspot eet.

235 kcal

20 min. bereiden

5/5

(1)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • pureestamper


januari 2025 - januari 2025

Aan de slag

  1. Schil en snijd de winterpeen en aardappel in blokjes. Kook in 15 min. gaar.

  2. Snipper ondertussen de sjalot. Verhit de olie in een kleine koekenpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur. Breek de tartaar in stukjes, voeg toe aan de sjalot en bak in 8 min. rul en gaar.

  3. Giet de winterpeen en aardappel af, maar vang het kookvocht op. Stamp met een pureestamper tot een puree. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de puree smeuïger te maken. Meng de tartaar met sjalot door de puree.

  • bewaartipJe kunt de hapjes 3 maanden in de vriezer bewaren, verdeel voor het invriezen in porties. Laat voor gebruik ontdooien, verwarm en laat afkoelen tot lichaamstemperatuur. 
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

Babyhutspot met tartaar - 12+ maanden (Opperdepop)

Dit winterse hapje is zó gemaakt wanneer je zelf ook hutspot eet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig