Peer met aman­del­schaaf­sel

Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel.

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Snel nagerecht: warme stoofpeertjes met vanilleroomijs en amandel. 4 personen
3 5

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes
  2. Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.
  3. Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 65 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Peer met amandelschaafsel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peer met aman­del­schaaf­sel

1
1
  • 15 g amandelschaafsel

Verdeel het amandelschaafsel over de pannetjes en rooster 1 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes

2
2
  • 4 stoofpeertjes
  • 2 tl boter

Snijd de stoofperen in kwarten. Verwijder het klokhuis. Smelt ½ tl boter in elk gourmetpannetje en bak hierin de kwarten peer 3 min. Keer regelmatig.

3
3
  • 1 liter vanilleroomijs

Serveer de peer met het amandelschaafsel en een bol vanilleroomijs.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.