Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met kip

Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.

(203)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren. 4 personen
2 203

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en halveer de aspergetips. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
  2. Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 258 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Romige tagliatelle met kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­mi­ge ta­gli­a­tel­le met kip

1
1
  • 300 g tagliatelle
  • 1 rode ui
  • 100 g aspergetips

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en halveer de aspergetips.

2
2
  • 2 el olijfolie

Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 400 g wilde spinazie

Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.

4
4
  • 65 g mix romige tagliatelle
  • 150 ml kraanwater

Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken.

5
5
  • 200 g gerookte kipreepjes
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.