Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

445 kcal

15 min. bereiden

2.5/5

(226)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Halveer de krieltjes en de citroen. Kook de krieltjes, citroenhelften en laurierblaadjes in een pan met ruim water in 12 min. gaar.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok. Voeg de rundvleesreepjes en Provençaalse kruiden toe en roerbak in 4 min. bruin. Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de spinazie in delen toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Doe de tomaten erbij en roerbak 2 min. mee.

  3. Giet de krieltjes af, verwijder de laurierblaadjes en citroenhelften en meng de rest van de olie erdoor. Breng het rundvlees-spinaziemengsel op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de olie door de krieltjes en serveer direct.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Provençaals wokgerecht met krieltjes

Slank, lekker en nog snel klaar ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig