Ha­zel­noot­ti­ra­mi­su

Deze tiramisu is in no time klaar en smaakt verrukkelijk!

(154)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Deze tiramisu is in no time klaar en smaakt verrukkelijk! 4 personen
3 154

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • Nespresso machine

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop in een keukenmachine of met een mixer met gardes in 4 min. de mascarpone met de slagroom, poedersuiker en hazelnootpasta tot een dikke crème.
  2. Bereid met de koffiecapsules en Nespresso machine de espresso's. Meng de Baileys erdoor. Doop de helft van de koekjes in de koffie en leg ze op de bodem van de coupes of wijnglazen. Schep er de helft van de crème op.
  3. Doop de rest van de koekjes in de koffie en leg ze op de crème. Schep er de rest van de hazelnootcrème op en bestrooi met de fijngehakte chocolade.

bereidingstip:

Je kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

video

Ti­ra­mi­su ma­ken

Kookles - 06:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 26 g
  • natrium 95 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Hazelnoottiramisu

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­zel­noot­ti­ra­mi­su

1
1
  • 125 ml slagroom
  • 2 el poedersuiker
  • 250 g mascarpone
  • 3 el hazelnootpasta

Klop in de keukenmachine of met een mixer met gardes in 4 min. de mascarpone met de slagroom, poedersuiker en hazelnootpasta tot een dikke crème.

2
2
  • 2 Velours Noir capsules N° 9
  • 50 ml Baileys Chocolate orange flavour

Bereid met de koffiecapsules en Nespresso machine de espresso's. Meng de Baileys erdoor.

3
3
  • 12 lange vingers

Doop de helft van de koekjes in de koffie en leg ze op de bodem van de coupes of wijnglazen. Schep er de helft van de crème op.

4
4
  • 25 g melkchocolade met hazelnoten

Doop de rest van de koekjes in de koffie en leg ze op de crème. Schep er de rest van de hazelnootcrème op en bestrooi met de fijngehakte chocolade.

bereidingstip:

Je kunt de tiramisu 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.