Avatar

Eigen recept van... Marjo Peters

Biscuit bodem

Gebak, Brunch, 12 personen, Voorbereidingstijd 5 minuten, Wachttijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 15 jan. 2007, 21:42 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram biscuitmix (aveve)
  • 3 stuks eieren
  • 25 ml water

Materialen

  • mixer-biscuitplaat met opstaande rand of springvorm-oven

Bereiden

voeg alle inrediŽnten samen en klop het geheel intensief op tot een luchtig beslag minimaal 15 minuten

doe het beslag in de ingevette en bebloemde vorm en bak de

biscuitbodem ongeveer 25-30 minuten in een voorverwarmde

oven van 180 graden. met prikker of breinaald kijken of de bodem helemaal droog is. dan laten afkoelen op taartrooster.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.