Aard­ap­pel­souf­flé met gruy­è­re

  • borrelhapje
  • 20 personen
  • 45 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 12 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zet de aardappelpuree afgedekt 1 min. in de magnetron (1000 watt). Meng de kaas door de puree en zet afgedekt 1 min. in de magnetron (1000 watt). Roer tot de kaas is gesmolten. Laat 1 min. afkoelen en meng het ei erdoor. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de puree over de cups. Bak ca. 12 min. op een bakplaat in de oven. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.