Pi­ta­brood­jes met lams­vlees en to­ma­ten­re­lish

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ui pellen en in dunne ringen snijden. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook pellen en uitpersen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Knoflook en kerstomaatjes aan ui toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten. Op smaak brengen met zout en tabasco. Relish laten afkoelen
  2. Lamsvlees in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en lamsvlees rondom in ca. 5 minuten rosé bakken. Intussen pitabroodjes roosteren in broodrooster en opensnijden.Pitabroodjes vullen met slamelange, helft van tomatenrelish, lamsvlees en rest van relish.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.