Beur­re blanc

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bolzeef

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de sjalot met de wijn in een steelpan en kook tot de helft in.
  2. Giet de saus door de bolzeef, schenk het vocht terug in de pan en zet het vuur laag.
  3. Klop de blokjes boter er stuk voor stuk door met een garde. Breng op smaak met peper en zout. Voeg vlak voor het serveren het citroensap toe.
video

Saus mon­te­ren

Instructievideo - 00:35 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.