Drui­ven­ge­lei

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 25 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 8 personen
3 8

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.

Tip:

Eet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 25 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.