Drui­ven­ge­lei

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 25 kcal voedingswaarden
    • 10 min bereiden
    • 120 min wachten
Een lekker frans recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: gelatine wit, rode druivensap en rode druiven Frans bijgerecht 8 personen 25 kcal
3 8

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Week 1 blaadje gelatine 5 min. in koud water. Breng het druivensap in een pan aan de kook. Neem van het vuur en los de gelatine erin op. Doe de druiven in een kommetje. Schenk het druivensap eroverheen. Laat 2 uur in de koelkast opstijven. Lekker met rodekorstkaas.

Tip

Eet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 25 kcal
  • Eiwit 0 g
  • Vet 0 g
  • Koolhydraten 6 g
Tags
Ook te zien in magazine

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.