Ge­hakt­cur­ry met naan­brood

(133)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 133

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt in 2-3 min. rul. Voeg de champignons en de wokgroenten toe en bak 3 min.
  2. Voeg de roerbaksaus toe en verwarm de curry 4-5 min. Schep regelmatig om. Snijd de naanbroden in brede repen en rooster ze in de broodrooster.
  3. Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de gehaktcurry erover. Serveer met het naanbrood.

Tip:

Serveer partjes limoen erbij voor een fris accent.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.