Brood­je bal & pic­ca­lil­ly-mayo

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig vuur met de deksel op de pan in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Snijd ze in plakken.
  2. Meng de bosui, de mayonaise en de piccalilly. Snijd de broodjes open en bestrijk met de piccalilly-mayonaise. Verdeel de veldsla en de plakken gehakt erover.

Tip:

U kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.

Tip:

U kunt de gehaktballen ook vervangen door plakken gebraden gehakt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.