Pasta met jonge kapucijners en champignons
430 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
3 el
1 bakje
2 tenen
2 tl
2 blikken
2 potten
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 46-47 - 2009 week 46-47
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 2 eetlepels olie goudbruin, schep de kastanjechampignons erbij en roerbak tot ze vocht loslaten. Voeg de knoflook, de salie, de tomatenblokjes en de kapucijners toe. Breng al roerend aan de kook en stoof het geheel afgedekt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de penne af en roer de rest van de olie erdoor. Doe de penne in 4 diepe borden en schep de saus met de kapucijners erop.
Pasta met jonge kapucijners en champignons

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 2 eetlepels olie goudbruin, schep de kastanjechampignons erbij en roerbak tot ze vocht loslaten. Voeg de knoflook, de salie, de tomatenblokjes en de kapucijners toe. Breng al roerend aan de kook en stoof het geheel afgedekt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de penne af en roer de rest van de olie erdoor. Doe de penne in 4 diepe borden en schep de saus met de kapucijners erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkoren penne rigate
2 uien
3 el traditionele olijfolie
1 bakje gesneden kastanjechampignons
2 tenen knoflook
2 tl gedroogde salie
2 blikken tomatenblokjes
2 potten jonge kapucijners in pot




