Pas­ta met jon­ge ka­pu­cij­ners en cham­pig­nons

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 2 eetlepels olie goudbruin, schep de kastanjechampignons erbij en roerbak tot ze vocht loslaten. Voeg de knoflook, de salie, de tomatenblokjes en de kapucijners toe. Breng al roerend aan de kook en stoof het geheel afgedekt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de penne af en roer de rest van de olie erdoor. Doe de penne in 4 diepe borden en schep de saus met de kapucijners erop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 46-47

Pasta met jonge kapucijners en champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met jon­ge ka­pu­cij­ners en cham­pig­nons

1
1
  • 300 g volkoren penne rigate
  • 2 uien
  • 3 el olijfolie
  • 1 bakje kastanjechampignons

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 2 eetlepels olie goudbruin, schep de kastanjechampignons erbij en roerbak tot ze vocht loslaten.

2
2
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl salie
  • 2 blikken tomatenblokjes

Voeg de knoflook, de salie, de tomatenblokjes en de kapucijners toe. Breng al roerend aan de kook en stoof het geheel afgedekt 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 2 potten jonge kapucijners

Giet de penne af en roer de rest van de olie erdoor. Doe de penne in 4 diepe borden en schep de saus met de kapucijners erop.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.