Li­moen-dil­le­may­o­nai­se

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil eraf en pers de limoen uit. Roer het limoensap en de rasp met de dille door de mayonaise. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Tip:

Deze frisse mayonaise is erg lekker bij garnalen en vis. Ook bij geroosterde kip en varkensvlees past de saus heel goed. Vervang de dille door ragfijne reepjes munt en breng de mayonaise op smaak met chilipoeder.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.