Ca­mem­bert uit de oven met ro­ze­ma­rijn

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 4 personen
4 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de camembert uit het doosje en verwijder de verpakking. Snijd de witte bovenkant eraf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met geroosterd brood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 215 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.