Bloemkool-broccolicurry met kip

Met geroosterde amandelen voor een lekkere bite.

690 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3.2/5

(147)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2008 week 48-49 - 2008 week 48-49

Aan de slag

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip bruin. Breng eventueel met zout op smaak. Voeg de bloemkool- en de broccoliroosjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.

  2. Kook de groenten in ca. 4 min. beetgaar. Knip ondertussen de bieslook fijn. Verdeel de couscous over de borden en schep de curry ernaast. Bestrooi met de amandelen en de bieslook.

Wat vond je van dit recept?

Bloemkool-broccolicurry met kip

Met geroosterde amandelen voor een lekkere bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig