Krui­den­dip met kom­kom­mer­spie­sen en ra­dijs­jes

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 6 stuks
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • vijzel
  • kleine koekvormpjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster de sesamzaadjes in een pan tot ze goudbruin zijn. Leg ze apart. Rooster ook de andere zaadjes. Maal alle zaadjes grof in een vijzel samen met het zout en de peper. Snijd de komkommer in plakjes van 1 cm en steek er figuurtjes uit. Rijg er 3-4 aan een satéstokje. Dip de komkommerspiesen en de radijsjes in de kruidendip.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 50 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.