Knof­look­gar­na­len met ha­ri­cots­sa­la­de

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. 1 Ui pellen en in ringen snijden. Rest uien en knoflook fijnsnijden. Tomaten in blokjes snijden. Peper in ringetjes snijden (eventueel zaadjes verwijderen). Haricots verts laten uitlekken. Uienringen in azijn laten weken. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin fijngesneden ui, knoflook en peper 1 min. bakken. Garnalen toevoegen en 5-7 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Ondertussen in ruime schaal rest olie, mosterd, suiker en naar smaak zout en peper mengen. Uienringen met azijn, tomaat en haricots verts toevoegen. Rijst en garnalen over 4 grote borden verdelen. Salade ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 552 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.